Rucsac multifuntional Bange K87 pentru laptop de 15.6", cu USB port, impermiabil, gri

nu este în stoc
935 lei

în Chișinău gratis
în Moldova gratis

Garanție: 6 luni

Volumul 30 L
MaterialPoliester
Dimensiuni 46 x 31 x 15 см
BrandBange
Pentru laptop15.6 "
Garantie6 luni
CaracteristicăAntifurt
Vârsta Adulti
Spate Ortopedic
CuloareGri


Rucsacul BANGE BG-K87 are o capacitate bună și un număr mare de compartimente în care vor încăpea haine, încălțăminte, cărți, articole de papetărie, gadgeturi pentru mobil și computer și multe altele. Mai aproape de spate este un compartiment cu buzunare adânci pentru o tabletă și un laptop de 15 inch. În interior, buzunarele au o suprafață texturată, iar buzunarul cu laptop este fixat cu agrafe speciale.

Compartimentul principal BANGE este mai aproape de partea din față. Există mai multe buzunare de dimensiuni diferite, inclusiv un buzunar cu plasă cu fermoar. Un alt compartiment este situat pe panoul frontal și este potrivit pentru a plasa articole care ar trebui să fie la îndemână. Alte buzunare: un buzunar frontal cu fermoar pentru telefon, buzunare laterale pentru o umbrelă și sticle de apă.
Rucsacul BG-K87 este confecționat dintr-un material impermiabil. Partea din spate a rucsacului este moale și confortabilă, din material de plasă. Curelele sunt late și reglabile în lungime. Pe o parte din rucsac este o ieșire pentru conectarea căștilor și a unui cablu USB.


General
Producator
Bange
Culoare
Gri
Suplimentar
Suplimentar
USB - port, Compartiment pentru laptop, Fixare la valiza, Ortopedic