Rucsac cu USB pentru laptop de 15.6'', Ozuko 9086, Camo

în stoc
epicentru id 9086
799 lei

în Chișinău gratis
în Moldova gratis

Garanție: 6 luni

Volumul20 - 37 L
MaterialPoliester
Dimensiuni48 x 30 x 12 см
BrandOzuko
Pentru laptop15.6''
USBDA
SpateOrtopedic
Format A4Mentine
Buzunar ascunsDa
CuloareCamo


Un rucsac versatil cu un design discret, dar incredibil de elegant. Compartiment spațios cu compartiment pentru laptop și buzunar exterior cu sac pentru pantofi. Vine cu o pelerina de ploaie. Port USB extern pentru încărcarea telefonului și un adaptor de 3,5 mm pentru a conecta căștile direct în rucsac.

Un rucsac într-un stil clasic restrâns merge perfect cu un costum de afaceri, cu un look casual și cu îmbrăcăminte sport. Combină tot ce poate fi util atât într-o zi obișnuită, cât și pe drum. Materialul rucsacului - poliester. Este un material durabil, rezistent la murdărie și nu poate fi rupt. Materialul este impermeabil. Umiditatea se colectează în picături și se scurge din țesătură, în loc să o satureze. Rucsacul se deschide la 90 °, aproape ca o valiză. 

În partea din spate, există un compartiment pentru laptop adânc de până la 15.6 inci, care asigură computerul și oferă protecție suplimentară în caz de cădere. Pe ea - un compartiment pentru tabletă. De asemenea, în interior veți găsi buzunare pentru diferite scopuri: pentru un telefon, un notebook, un powerbank. Cureaua pentru umăr conține un buzunar ascuns cu fermoar pentru un card bancar. 


General
Producator
Ozuko
Culoare
Negru
Suplimentar
Suplimentar
Buzunar ascuns, USB - port, Compartiment pentru laptop, Suport pentru ochelari, Fixare la valiza, Ortopedic