Rucsac clasic Bange BG-S56, cu port USB, cu trei compartimente și extensor, până la 32L

nu este în stoc
epicentru id BG-S56
890 lei

în Chișinău gratis
în Moldova gratis

Garanție: 6 luni

Rucsac de afaceri pentru  Bange BG-S56, cu port USB 2in1 cu capac, trei compartimente, pentru un laptop de până la 15,6 "și expansor, 22-32L.

Un lucru de neînlocuit pentru afaceri, oraș și călătorii.

Caracteristicile rucsacului Bange BG-S56:

- Protecție împotriva ploii, uzurii și deteriorării mecanice - acestea sunt materiale de înaltă calitate și garnituri de amortizare a șocurilor.

- Designul este practic combinat cu stilul modern.

- Ergonomie - curele de umăr reglabile, confortabile, cu sistem de distribuție a greutății și material respirabil în contact cu corpul pentru o mai bună ventilație.

- Funcționalitate - un port USB 2-în-1 cu un cablu USB și pentru căști (închis cu o priză pentru a proteja de apă și murdărie), un buzunar lateral pentru termos, sticlă sau umbrelă, un buzunar cu fermoar ascuns pe spate, un buzunar pentru card pe o curea de umăr, o curea pentru atașarea la o valiză cu mâner, un extensor cu fermoar de 5 cm care crește volumul rucsacului cu 50% și două mânere convenabile pentru transport vertical și orizontal.

- Dimensiunile exterioare ale rucsacului sunt de 43x31x16 cm.

- Dimensiunile buzunarului laptopului sunt de 27x39x2,5 cm.

- Volumul 22-32l.

- Primul compartiment 27x19cm.

- Al doilea compartiment pentru depozitarea accesoriilor și articolelor de toaletă cu trei buzunare deschise și un buzunar impermeabil cu fermoar.

- Al treilea compartiment pentru depozitarea hainelor și accesoriilor cu un buzunar pentru laptop de până la 15,6 inci, cu dimensiuni de 27x39x2,5 cm, cu un tampon de protecție amortizor și o curea cauciucată pentru fixare cu Velcro și un buzunar pentru o tabletă de 26x28 cm