Căști wireless Romoke T19, Negru

în stoc
epicentru id T19
490 lei
440 lei

în Chișinău gratis
în Moldova gratis

Bluetooth 5.3 cu sunet stereo Hi-Fi de până la 40 de ore de redare, căști fără fir cu 4 microfoane ENC, impermeabil IP7, control tactil, afișaj LED, căști cu încărcare rapidă USB-C

  • Bluetooth 5.3 și conexiune automată: Căștile Bluetooth T19 folosesc tehnologie avansată Bluetooth 5.3, acceptă HSP, HFP, A2DP și AVRCP, transmisia semnalului este mai rapidă, mai stabilă și cu o latență mai mică. După prima asociere, pur și simplu deschideți carcasa de încărcare și dispozitivul se va conecta automat (comutator Hall). Oferă o conexiune mai stabilă și o sincronizare perfectă a audio și video.
  • Sunet și confort profesional: Căștile noastre fără fir folosesc decodor audio AAC+SBC și bobină mobilă de 13 mm, care mărește lățimea de bandă de frecvență cu 25%, oferind un sunet Hi-Fi unic. Spre deosebire de căștile intraauriculare, căștile half-in-ear T19 cântăresc doar 4g, ceea ce este mai ușor și se potrivește mai bine structurii urechii umane.
  • 40 de ore de redare și încărcare rapidă. Căștile intraauriculare Bluetooth cu o baterie puternică litiu-ion oferă până la 6-8 ore de redare continuă a muzicii, o autonomie suplimentară de 40 de ore cu un încărcător. De asemenea, puteți utiliza cablul de încărcare USB-C inclus pentru încărcare rapidă în 1,5 ore.
  • Afișaj LED și aspect rafinat: Căștile Bluetooth wireless ROMOKE sunt echipate cu un afișaj digital LED inteligent, capabil să afișeze cu acuratețe încărcarea rămasă în format digital. În același timp, aspectul căștilor fără fir este 100% strălucitor, cu linii netede, senzație moale și aspect rafinat.
  • Control tactil și impermeabil IP7: Cu tehnologia senzorului tactil capacitiv, puteți efectua/încheia apeluri, asculta muzică și activa asistentul vocal prin simpla atingere a zonei de detectare, care poate fi controlată cu ușurință fără a utiliza telefonul. În plus, căștile wireless sunt fabricate din nanomateriale IP7 de înaltă calitate, rezistente la transpirație și ploaie.