De-a lungul timpului, rucsacul urban a devenit un accesoriu obligatoriu. Într-adevăr, rucsacul răspunde mai întâi la o nevoie de utilitate și practic, dificil de completat cu alte bagaje.

Rucsacul este o parte importantă a echipamentului pentru plimbari, activități în aer liber și turism. Un rucsac bun ar trebui să fie durabil, ușor și suficient de spațios.

Pentru a alege un rucsac bun neaparat fiți atenți la materialul din care e cusut. El trebuie sa fie durabil, impermiabil (să nu patrundă apa în interior), de aceea conținutul lui ar trebui să fie în siguranță. Cea mai bună variantă e rucsacul din piele naturală, dar deja și prețul e mai scump. Varianta optimală la preț și caracteristici e – polyester și material oxford. Rucsacurile și gențile din poliester și oxford nu se tem de ploi, sunt usor de curațat cu o cîrpă umedă, rapid se usucă.

Alegerea corecta a rucsacului implica prezența mai multor buzunare și compartimente pentru a menține lucrurile în ordine și in siguranță. De asemenea, important este și designul rucsacului.

Pe de o parte, rucsacul, atunci când este aranjat corect cu depozitare bine gândită, permite să transporte într-un mod simplu și eficient multe obiecte. Pe de altă parte, poziționarea sa pe spate oferă echilibru și confort, spre deosebire de saci, cum ar fi sacii, pungile de cumpărături, care nu sunt potrivite pentru transportul încărcărilor mari și sunt responsabile pentru multe dureri corporale!

În cele din urmă, pentru a completa imaginea, găsim astăzi rucsacuri cu un design cool și elegant, un accesoriu la modă esențial pentru garderoba ta.

În zilele noastre, rucsacul este folosit în multe activități zilnice, de îndată ce necesită să poarte obiecte păstrând mâinile libere. Astfel, rucsacul a devenit un accesoriu integral și fundamental al vieții noastre de zi cu zi!

Combinați practicitatea inițială a rucsacului cu un design atrăgător și veți obține rețeta perfectă pentru un rucsac elegant și rafinat! Ideal pentru a merge la birou cu stil și a arăta încredere în fața managerului.

În contextul creșterii popularității rucsacurilor, nu este întotdeauna ușor să decizi printre multitudinea de alegeri. Deci care sunt criteriile de luat în considerare?

UN ASPECT PRACTIC ȘI FUNCȚIONAL

Principala caracteristică a rucsacului este să fie practic. Este util pentru un rucsac urban să dețină un spațiu de stocare a computerului, principalul instrument de lucru din zilele noastre. Nu este nevoie în opinia noastră să depășim 14/15 inci. Chiar aveți de gând să vă transportați computerul de 17 inch cu dvs.? Nu recomandăm să o facem, având în vedere greutatea și lipsa de portabilitate. Un depozit exterior protejat cu fermoar și sigur este de asemenea valoros pentru acces rapid la obiectele tale, păstrându-le departe de alți  ochii. Acest spațiu vă va permite să plasați portofelul și cheile în rucsac în siguranță. Pe de altă parte, depozitarea interioară este întotdeauna binevenită!

În oraș, este recomandat să ai un rucsac urban rezistent la ploaie pentru a evita orice inconvenient. Nu trebuie să fie complet impermeabil, întrucât veți găsi întotdeauna un spațiu sigur în caz de dușuri neprevăzute.

VERSATILITATE

Ne vedem venind, rucsacul urban nu este potrivit pentru a merge într-o călătorie de 6 luni. Suntem de acord, fiecare rucsac are utilitatea sa. Cu toate acestea, dacă puteți combina mai multe utilizări cu un singur produs, acesta este încă un atu semnificativ. Astfel, adaptabilitatea poate deveni un argument important în alegerea rucsacului urban. De exemplu, verificați capacitatea diferitelor modele. Dacă rucsacul vă permite să puneți folderele de birou și echipamentul sportiv pentru sesiunea de crossfit sau yoga de seară devreme, acesta este un plus.Dacă rucsacul este suficient de elegant pentru a-l transporta la birou și suficient de rezistent pentru o plimbare prin pădure, este și un plus.UN RUCSAC CONFORTABIL

Un rucsac bun trebuie să fie confortabil. Imaginați-vă: veți folosi rucsacul timp de multe ore în fiecare zi pentru a vă transporta fișierele, nu doriți să vă răniți spatele. Și dacă investiți într-un rucsac și nu într-o geantă de mână, o geantă de cumpărături sau alte bagaje, este deja un pas bun, așa că nu vă opriți acolo! Trebuie să aveți în spate un rucsac. Acest lucru va asigura un confort optim și, în același timp, vă va proteja computerul de șocuri. Curelele largi și reglabile sunt, de asemenea, o chestiune importantă pentru a asigura echilibrul corect.

CE MATERIAL ESTE POTRIVIT PENTRU RUCSACUL URBAN?

Este dificil să dai o părere specifică asupra materialului, deoarece depinde de gusturile și dorințele fiecărui individ! Principalul sfat pe care vi-l putem oferi este să alegeți un material rezistent. Îți vei folosi rucsacul în mod regulat și poți transporta sarcini mari. Ar fi nefericit ca rucsacul tău să se strice la prima ocazie!

Apoi, selecția materialului va fi probabil legată de alegerea unui anumit stil. De exemplu, există rucsacuri urbane din nailon, de obicei sunt legate de un stil mai tehnic. Un rucsac din polyester sau oxford se va referi la un stil de streetwear pentru adolescenți. În cele din urmă, optarea pentru un rucsac din piele este de obicei alegerea eleganței sau a stilului retro.

DESIGNUL RUCSACULUI

Așa cum am mai spus pentru materiale, designul depinde de gusturile tale! Cu toate acestea, vă putem spune în mod obiectiv că stilul retro și rucsacurile vintage sunt cu adevărat la modă. Avantajul este că, în general, sunt modele din piele, elegante, relativ atemporale și care se vor îmbunătăți în timp.

CONCLUZIE

Ca un amestec de practic și eleganță, rucsacul urban este un accesoriu esențial în viața dvs. de oraș și trebuie ales cu grijă. Sperăm că acest articol vă va fi util în cercetarea dvs. și vă va permite să vă finalizați decizia! Dacă doriți să vedeți mai multe poze cu rucsacul urban, puteți vizita paginile noastre de Facebook și Instagram! Găsiți toate modelele noastre în magazinul nostru!