Rucsac Bange BG-K82 pentru laptop de 15.6'', cu USB port, impermiabil, gri

nu este în stoc
epicentru id BG-K82
869 lei

în Chișinău gratis
în Moldova gratis

Garanție: 6 luni

Volumul 25 L
Material Poliester
Dimensiuni 33 x 44 x 16 cm
BrandBange
Forma rucsacului Cu încărcare USB
Format A4Mentine
Pentru laptop15.6 "
Garantie6 luni
Vârsta Adulti
Spate Ortopedic
CuloareGri


Rucsacul BANGE BG-K82 are o capacitate bună și un număr mare de compartimente în care vor încăpea haine, încălțăminte, cărți, articole de papetărie, gadgeturi pentru mobil și computer și multe altele. Mai aproape de spate este un compartiment cu buzunare adânci pentru o tabletă și un laptop de 15 inch. În interior, buzunarele au o suprafață texturată, iar buzunarul cu laptop este fixat cu agrafe speciale.

Există mai multe buzunare de dimensiuni diferite, inclusiv un buzunar cu plasă cu fermoar. Un alt compartiment este situat pe panoul frontal și este potrivit pentru a plasa articole care ar trebui să fie la îndemână. Alte buzunare: un buzunar frontal cu fermoar pentru telefon, buzunare laterale pentru o umbrelă și sticle de apă, două ascunse în spate, altul ascuns în curea.
Rucsacul BG-K82 este confecționat dintr-un material impermiabil. Partea din spate a rucsacului este moale și confortabilă, din material de plasă. Curelele sunt late și reglabile în lungime. Curelele pot fi ascunse într-un buzunar special din spate. Astfel, rucsacul se transformă într-o valiză. Prin urmare, modelul are până la 3 mânere. Pe o parte din rucsac este o ieșire pentru conectarea căștilor și a unui cablu USB. În partea din spate se află o curea pentru fixarea pe mânerul unei valize. Pe curea - un dispozitiv de fixare pentru ochelari.


General
Producator
Bange
Culoare
Negru
Suplimentar
Suplimentar
USB - port, Compartiment pentru laptop, Suport pentru ochelari, Fixare la valiza, Ortopedic