Toshiba Canvio Basics 1TB HDTB410EK3AA 2.5 "USB 3.0 Hard disk extern, negru.

nu este în stoc
1 190 lei
890 lei

în Chișinău gratis
în Moldova gratis

Garanție: 12 luni

  • Capacitate de stocare: 1 TB
  • Tip hard disk: extern
  • Interfață de conectare: USB 3.0
  • Dimensiune: 2,5 "

Descriere Hard disk Toshiba Canvio Basics 1TB HDTB410EK3AA 2,5 "USB 3.0 extern negru
Stocarea rapidă a datelor poate fi simplă
Transferați rapid fișiere cu SuperSpeed USB 3.0 și stocați până la 1 TB de date pe hard diskul extern Canvio Basics. Acest dispozitiv este gata de utilizare cu Microsoft Windows și nu necesită instalare de software, astfel încât să puteți stoca cu ușurință toate fișierele preferate. Indiferent dacă vă aflați la birou sau pe drum, designul clasic al finisajului mat va păstra aspectul potrivit. Dar asta nu este tot! Acest hard disk vă permite, de asemenea, să vă conectați la dispozitive mai vechi datorită compatibilității sale USB 2.0.

Companionul tău compact
Canvio Basics este compact și designul clasic. Designul elegant, compact și suprafața plană fac din Canvio Basics un hard disk cu adevărat portabil, ușor de transportat în buzunar sau geantă.

Rată mare de transfer
Alimentat de tehnologia USB 3.0, acest hard disk portabil este mult mai rapid decât dispozitivele USB 2.0 cu care sunt încă compatibile, astfel încât să puteți muta și organiza rapid fișier.

Datele dvs. sunt pe mâini sigur.
Cu peste 50 de ani de experiență în tehnologia hard disk-ului și standarde de calitate inegalabile, unitățile de disc portabile Toshiba sunt un loc sigur și sigur pentru fișierele dvs. oriunde ați merge.