Camera pentru copii Gofunly X1 pentru fete

în stoc
epicentru id X1
590 lei
550 lei

în Chișinău gratis
în Moldova gratis

Ecran: 1080P HD, 2.0''          Card SD: 32GB       Selfie-uri pentru copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 12 ani                              Jucării pentru aniversarea copiilor, cadouri.


  • CAMERA PENTRU COPII are o carcasa moale din silicon. Designul drăguț și compact oferă o modalitate fantastică de a încuraja explorarea și interesul copiilor pentru fotografie și înregistrare; Această cameră drăguță pentru copii este portabilă, ușoară și perfectă pentru mâinile mici ale copiilor; Vine cu 2 curele portabile care o fac ușor de transportat și mutat.
  • Camera digitală pentru copii este echipată cu lentile duble de 20MP față și spate și funcție de înregistrare video de înaltă definiție 1080P, care îmbunătățește foarte mult claritatea fotografiilor; Ecranul HD IPS de 2.0'' va proteja vederea copiilor dvs., selfie-ul disponibil. Camera pentru copii le permite copiilor să exploreze lumea prin proprii lor ochi. Acesta este un cadou grozav de aniversare sau de sărbători pentru un copil cu vârsta de 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ani.
  • Această cameră video pentru copii are încorporată baterie cu litiu reîncărcabilă de 1000mAh, face poze continuu timp de 3-4 ore după încărcarea completă și se reîncarcă prin cablu USB; Un card micro SD gratuit de 32 GB ca cadou pentru ca copiii să exploreze lumea și să-și înregistreze copilăria, surprinzând momente minunate și salvând mii de fotografii! Acceptă rezoluția video HD și rezoluția imaginii HD JPEG.
  • Această cameră selfie pentru copii vine cu multe funcții încorporate, cum ar fi fotografiere, înregistrare video, autodeclanșator, time-lapse, oprire automată, 28 de cadre de desene animate distractive și diferite efecte de filtru. 
  • Sunt disponibile 3 jocuri puzzle (Snake, Tetris și Sokoban) în diferite limbi, care le vor oferi copiilor mai multă distracție, le vor dezvolta imaginația și le vor îmbunătăți inteligența.
  • Pachetul include: 1 x cameră pentru copii, 1 x card SD de 32 GB, 1 x cititor de carduri, 2 x curele, 1 x cablu USB, 1 x autocolante cu desene animate, 1 x manual de utilizare